Huishoudelijke Hulp

Als u wegens ouderdom, ziekte of beperking wel wat hulp kunt gebruiken kan ik u wellicht van dienst zijn. Of misschien heeft u in deze drukke tijd simpelweg tijd tekort om uw huishouden op orde te houden…

Ik kom graag bij U langs!

Huishoudelijke Thuiszorg Monique Graag zorg ik ervoor dat uw huishouden, als u dat wenst samen met u, gedaan wordt. Denkt u hierbij aan stofzuigen, ramen lappen, de was doen en schoonmaken. Daarnaast help ik u graag bij het aanleren van huishoudelijke vaardigheden en bij het organiseren van uw huishouden.

Ook kunt u mij altijd vragen om kleine klusjes te verzorgen, zoals een lamp vervangen, een maaltijd te bereiden, een muurtje te verven of iets op te hangen.

Als u een keer ergens naar toe wilt gaan vind ik het heel gezellig om u daarbij te ondersteunen en u te begeleiden. Ik begeleid u bijvoorbeeld graag naar de kapper, fysio, feestje, receptie of familiebezoek.

Betrokken, betrouwbaar en persoonlijke begeleiding en ondersteuning zijn mijn uitgangspunten voor de huishoudelijke thuiszorg die ik graag aan U verleen!

Neem contact op voor meer informatie.